|
Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš
Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 nožky párků 2 menší cibule-měla jsem i s natí 8 cherry rajčátek 2 PL škvarků v sádle- pokud nemáte, lze použít 5 dkg slaniny na kostičky a nechat vyškvařit 1 kostka zeleninového bujonu 1/2 PL hladké mouky 1/2 KL drceného kmínu 1/4 KL chilli-kdo nechce, nemusí dávat 1 sáček melty vyluhovaný ve 2 dl horké vody na závěr zelené nasekané bylinky- libeček, pažitka, petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš
Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš: 1 sáček melty zalijeme 2 dl vroucí vody a necháme 7 minut vyluhovat. Horkou vodou spařená, slupek zbavená rajčátka překrojíme na polovinu, párky nakrájíme na menší nudličky, česnek na plátky a cibuli nadrobno. V hrnci na rozpuštěném sádle se škvarkama zpěníme cibuli s česnekem, přidáme pokrájené párky, chvilku zarestujeme, poprášíme hladkou moukou a osmahneme. Přidáme rozkrojená rajčátka, cibulovou nať, drcený kmín, chilli, rozdrobíme kostku bujonu a zalijeme 2 dl připravené melty. Za stálého míchání provařujeme na mírném plameni 7 minut a je hotovo. Pro lepší chuť můžeme přidat nasekaný libeček nebo jiné čerstvé bylinky. Podáváme s opečeným bramborem nebo jen s pečivem
Poznámka k receptu na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš: Dnes mě "popíchla" Špagetka :-) odkazem na využití melty a také můj manžel, když se opět sápal do ledničky pro párky, které rád pojídá hlavně neohřívané :-) Melta celý pokrm hezky zabarví. Rychlá a chutná večeře v podobě"rychlošťávy" byla hned a když se jídlo i hezky nazdobí, pak je to dobrota i pro oko!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 25.06.2011
- Počet porcí: 2 velké porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 4 nožky párků 2 menší cibule-měla jsem i s natí 8 cherry rajčátek 2 PL škvarků v sádle- pokud nemáte, lze použít 5 dkg slaniny na kostičky a nechat vyškvařit 1 kostka zeleninového bujonu 1/2 PL hladké mouky 1/2 KL drceného kmínu 1/4 KL chilli-kdo nechce, nemusí dávat 1 sáček melty vyluhovaný ve 2 dl horké vody na závěr zelené nasekané bylinky- libeček, pažitka, petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|