Recept na Pařížský krém
Recept na Pařížský krém je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Pařížský krém budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
půl litru smetany ke šlehání 33% 150 g cukr krupice kakao - dávám tak pět lžic - prosátý 200 g čokolády na vaření 250 g másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pařížský krém
Recept na Pařížský krém: Za stálého míchání svaříme smetanu, cukr a kakao. Po spojení všech surovin a krátkém povaření směs odstavíme. Do horké zamícháme nalámanou čokoládu a pokrájené máslo. Necháme vychladnout, během chladnutí občas promíchat. Pak dát do lednice nejlépe do druhého dne tzv. uzrát. No a pak to všechno šlehačem vyšleháme - předtím podle potřeby možno trochu nahřát.
Poznámka k receptu na Pařížský krém: zdroj - sešit z učiliště, které navštěvoval můj tatínek :))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pařížský krém, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: simko.jit
- Datum vložení: 16.02.2010
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: půl litru smetany ke šlehání 33% 150 g cukr krupice kakao - dávám tak pět lžic - prosátý 200 g čokolády na vaření 250 g másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pařížský krém,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pařížský krém - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pařížský krém
|
|