|
Recept na Paprikáš z hovězího masa
Recept na Paprikáš z hovězího masa je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Paprikáš z hovězího masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg hoveziho masa 1 kg cervene cibule 3 lzice sladke mlete papriky 1 lzice cukru pul lzice pepre horka voda ctvrt sklenice oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Paprikáš z hovězího masa
Recept na Paprikáš z hovězího masa: Nakrajime si hovezi maso na kostky, do misy si dame 3lzice mlete papriky, 1 lzice cukru, pul lzice pepre a promichame. Pote do koreni pridame maso a promichame tak, aby maso bylo obalene v tom koreni. Nakrajime si cervenou cibuli na jemne kosticky. Pote rozpalime hrnec, pridame olej a cibuli a do sklovata osmahneme, pak pridame maso, promichame s tou cibuli asi 4 minuty, pote pridame HORKOU vodu tak, aby to nebylo zalite, proste trosku, asi do poloviny masa. Pote na mirnem plameni dusime 2.5 hodiny. Jidlo se podava s testovinami anebo s nok.y
Poznámka k receptu na Paprikáš z hovězího masa: Jidlo jsem videla vcera v TV od jedne pani, ktera pochazi z Madarska a delal to tam. Vypadalo moc dobre, tak jsem to dneska udelala. Fotecky hodim vecer
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Paprikáš z hovězího masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Corall+Emmy 30.9.2006
- Datum vložení: 20.08.2010
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 kg hoveziho masa 1 kg cervene cibule 3 lzice sladke mlete papriky 1 lzice cukru pul lzice pepre horka voda ctvrt sklenice oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na paprikáš z hovězího masa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Paprikáš z hovězího masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Paprikáš z hovězího masa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|