|
Recept na Panna Cotta s rybízem
Recept na Panna Cotta s rybízem je zařazen v kategorii moučníky - krémy, polevy, náplně.
K přípravě Panna Cotta s rybízem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500ml smetany ke šlehání, 100 ml mléka, ovoce,- může být mražené, v mém případě to byl mražený rybíz, 2 plátky želatiny, 200g cukru, vanilkový lusk..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Panna Cotta s rybízem
Recept na Panna Cotta s rybízem: Připravíme si vhodnou nádobu, nebo formičky. Želatinu vložíme do hrnce, zalijeme mlékem a na mírném ohni ji rozpustíme. Nesmí však vařit. Do dalšího kastrůlku nalijeme šlehačku. Vanilkový lusk podélně rozpůlíme, dužninu nožem vyškrábeme a smícháme ji s cukrem. Cukr přidáme ke smetaně a za stálého míchání (metličkou) ji přivedeme k varu. Poté, co smetana přejde varem, zmírníme oheň a šleháme, dokud smetana nezačne houstnout. Přidáme želatinu, vše prošleháme, ale hmotu už dále nevaříme. Hotovou hmotu vlijeme do formiček nebo do formy a chladíme v lednici minimálně 3 hodiny.
Poznámka k receptu na Panna Cotta s rybízem: Panna Cottu jsem dělala poprvé. Recept jsem našla na Vareni.cz a myslím, že se mi povedla :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Panna Cotta s rybízem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 09.03.2014
- Počet porcí: 2 misky
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Krémy, polevy, náplně
- Suroviny: 500ml smetany ke šlehání, 100 ml mléka, ovoce,- může být mražené, v mém případě to byl mražený rybíz, 2 plátky želatiny, 200g cukru, vanilkový lusk.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na panna cotta s rybízem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Panna Cotta s rybízem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Panna Cotta s rybízem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|