|
Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou
Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangasius pod parmazánovou dečkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 porce pangase 4 bílky hrst strouhaného parmazánu koření na ryby sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou
Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou: Bílky našleháme vidličkou do pěny (ale ne na sníh) a smícháme s parmazánem a kořením na ryby na hustší kaši. Rybu osolíme, obalíme v sýrové směsi a uložíme do pekáčku, vymazaného máslem nebo vyloženého pečícím papírem. Zbytek směsi nalijeme na maso a pečeme v troubě předehřáté na 230°C asi půl hodiny.
Poznámka k receptu na Pangasius pod parmazánovou dečkou: Vaše jméno:: Recepty zde uvedené mohou autoři zpětně editovat, máte nepřesné informace. Stáhnout úplně je nemůžete NIKDE, uveřejněním se stávají součástí daného webu. Úplně smazat recept mohou jen admini To jen pro Vaši informaci.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius pod parmazánovou dečkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 10.07.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 porce pangase 4 bílky hrst strouhaného parmazánu koření na ryby sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius pod parmazánovou dečkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius pod parmazánovou dečkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius pod parmazánovou dečkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|