|
Recept na Pangas v česneku a bylinkách
Recept na Pangas v česneku a bylinkách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangas v česneku a bylinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety pangasia 2 stroužky česneku 2 vejce 6-8 lžic hladké mouky 2 lžíce mléka hrst čerstvých nasekaných bylinek (pažitka, petrželka, libeček, šalvěj) citrónová šťáva olej na smažení sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangas v česneku a bylinkách
Recept na Pangas v česneku a bylinkách: Porce ryby osolíme, zakapeme citrónovou šťávou a naložíme do marinády, umíchané z mouky, vajec, bylinek, špetky soli a malého množství mléka - směs by měla ulpívat na mase. Necháme pár hodin marinovat a potom zprudka smažíme ve vyšší vrstvě hodně rozpáleného oleje dozlatova. Smažíme z obou stran, přičemž při smažení první strany maso ještě rovnoměrně potřeme zbytkem bylinkové směsi. Opečené maso přeskládáme do pekáčku a můžeme ještě asi 15 minut dopéct v troubě, abychom měli jistotu, že je ryba uvnitř hotová.
Poznámka k receptu na Pangas v česneku a bylinkách: Těstíčko dělám z piva a taky přidávám provensálské. Krásný recept +
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas v česneku a bylinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 26.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety pangasia 2 stroužky česneku 2 vejce 6-8 lžic hladké mouky 2 lžíce mléka hrst čerstvých nasekaných bylinek (pažitka, petrželka, libeček, šalvěj) citrónová šťáva olej na smažení sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas v česneku a bylinkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas v česneku a bylinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas v česneku a bylinkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|