Recept na "Palec" se slaninou
Recept na "Palec" se slaninou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě "Palec" se slaninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 palce (konec vepřové panenky) anglická slanina sušená rajčata bylinky sůl potravinářský provázek olivoný olej na pečení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na "Palec" se slaninou
Recept na "Palec" se slaninou: Sušená rajčata rozmixujeme s bylinkami na pastu. Tou obalíme palce a necháme odležet. Já nechal přes noc. Pak nakrájíme maso na špalíky cca 4 cm. Každý špalík obalíme slaninou a převážeme provázkem. (Moc neutahujeme, špatně by se maso propékalo). Lehce osolíme. Rozehřejeme olej, dáme na něj špalíky (řezem) a po každé straně zvolna pečeme cca 5 minut. Rozstřihneme provázek a servírujeme.
Poznámka k receptu na "Palec" se slaninou: Bylinky použijeme jaké máme rádi. Já použil petržel, libeček oregáno a pažitku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu "Palec" se slaninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Dooga
- Datum vložení: 31.07.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 3 palce (konec vepřové panenky) anglická slanina sušená rajčata bylinky sůl potravinářský provázek olivoný olej na pečení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na "palec" se slaninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na "Palec" se slaninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď "Palec" se slaninou
|
|