|
Recept na Originální vietnamské nepečené závitky
Recept na Originální vietnamské nepečené závitky je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Originální vietnamské nepečené závitky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
45 ks plátků vepřového vařeného kolena 5-6 vajec na omeletu 20 ks rýžových papírů, které můžete jíst bez vaření 1 láhev rybí omáčky vařící voda 1 citrón 2 chilli papričky 5 stroužků česneku sůl 1 okurka 30 malých oloupaných krevetek vietnamské nudle (bún) salát 4 kapky oleje 5 kapek octu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Originální vietnamské nepečené závitky
Recept na Originální vietnamské nepečené závitky: Koleno vykostíme a uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na malé kousky.. Vejce rozšleháme, osolíme a na troše oleje uděláme klasickou omeletu (vajíčka nalít, nemíchat, nechat na mírném ohni ztuhnout). Omeletu rozkrájíme na tenké proužky (asi 2x10cm) Krevety uvaříme v osolené vodě doměkka. Vietnamské nudle uvaříme ve vodě se 4 kapkami oleje a 5 kapkami octa (asi 10min.). Salátovou okurku omyjeme a nakrájíme na tenké špalíčky (1x1x10cm) Rýžový papír namočíme do vody, tím změkne, na něj ke kraji položíme 3 kousky masa, 2 krevety, špalíček okurky, trochu nudlí a kousek vaječné omelety. Potom papír ohneme ze stran jako do tvaru obálky a zavineme (jako malý štrůdl J ), tím vznikne závitek, ze kterého ani po stranách nic nevypadne. Omáčka k namáčení: trochu rybí omáčky smícháme s kapkou vařicí vody, ochutíme třeným česnekem, citronovou šťávou a chilli papričkami. Závitek namáčíme do omáčky a hned jíme. Dobrou chuť…
Poznámka k receptu na Originální vietnamské nepečené závitky: Dáváme do každého závitku 2 krevety a hrst nudlí, pár kousků omelety a 3 ks masa. OMÁČKA: viz. http://www.toprecepty.cz/recept/15008-omacka-na-vs...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Originální vietnamské nepečené závitky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: phamka
- Datum vložení: 30.10.2010
- Počet porcí: cca 15ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 45 ks plátků vepřového vařeného kolena 5-6 vajec na omeletu 20 ks rýžových papírů, které můžete jíst bez vaření 1 láhev rybí omáčky vařící voda 1 citrón 2 chilli papričky 5 stroužků česneku sůl 1 okurka 30 malých oloupaných krevetek vietnamské nudle (bún) salát 4 kapky oleje 5 kapek octu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na originální vietnamské nepečené závitky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Originální vietnamské nepečené závitky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Originální vietnamské nepečené závitky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|