Recept na Ohnivé cibulky v balsamikové redukci
Recept na Ohnivé cibulky v balsamikové redukci je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Ohnivé cibulky v balsamikové redukci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
malé cibulky (cca 200g) 1 lžíce oleje 1 lžíce cukru 1 lžíce pikantní sojové omáčky 2 lžíce balsamikového octa 1 lžíce kečupu chilli omáčka (nebo sušená či čerstvá feferonka)- množství podle chuti popř. trochu vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ohnivé cibulky v balsamikové redukci
Recept na Ohnivé cibulky v balsamikové redukci: Na pánev dáme olej a lehce v něm osmahneme očištěné cibulky. Když zesklovatí, přidáme cukr a necháme lehce zkaramelizovat. Přilijeme sojovou omáčku a ocet balsamiko, provaříme, ochutíme kečupem a chilli omáčkou a necháme zredukovat. Když z pánve přestane "čpět" ocet a omáčka je mírně zahoustlá, máme hotovo. Podáváme jako přílohu ke grilovanému masu nebo i jako samostatné jídlo s opečeným toustem.
Poznámka k receptu na Ohnivé cibulky v balsamikové redukci: Yanez: díky za poučení
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ohnivé cibulky v balsamikové redukci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 04.09.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: malé cibulky (cca 200g) 1 lžíce oleje 1 lžíce cukru 1 lžíce pikantní sojové omáčky 2 lžíce balsamikového octa 1 lžíce kečupu chilli omáčka (nebo sušená či čerstvá feferonka)- množství podle chuti popř. trochu vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ohnivé cibulky v balsamikové redukci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ohnivé cibulky v balsamikové redukci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ohnivé cibulky v balsamikové redukci
|
|