|
Recept na Oběd z pekáčku / Obed z pekacika
Recept na Oběd z pekáčku / Obed z pekacika je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Oběd z pekáčku / Obed z pekacika budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350g kuracie prsia 1 cibula 1 pohar leco ja leco nemam, takze pouzivam zavarane paradajky pokrajane na kusky 1 velka cerstva paprika, alebo dve male 1 salka ryza cca 130 g olej na vytretie dna pekacika sol, mleta sladka paprika cerstvo mlete korenie 1 PL kari korenie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Oběd z pekáčku / Obed z pekacika
Recept na Oběd z pekáčku / Obed z pekacika: Kuracie maso namarinujem v oleji a koreninach do druheho dna. Do hlbokeho pekacika vlejem olej aby bolo zakryte dno, nakrajam na kocky cibulu, tak aby bolo tiez zakryte dno. Na cibulu pokladiem namarinovane maso a na maso zas vlejem po celej ploche leco . Preplachnutu ryzu si odmeriam v salke, zasypem zeleninu a zalejem cca 1 a pol nasobnym mnozstvom vody oproti ryzi. Do vody pridam bohate kari( ja davam polievkovu lyzicu), sol, papriku, korenie...podla vlastnej chuti. Zakryjem alobalom a peciem v rure cca 3/4 hodinu pri strednej teplote do momentu kym sa neuvari ryza
Poznámka k receptu na Oběd z pekáčku / Obed z pekacika: Treba si uvedomit, ze ryza zdvojnasobi objem a voda s lecom zacne dost bublat....tak pekac nemoze byt plny az po okraj... max do 3/4. Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=1862
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Oběd z pekáčku / Obed z pekacika, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 25.07.2008
- Počet porcí: 2 porcie
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 350g kuracie prsia 1 cibula 1 pohar leco ja leco nemam, takze pouzivam zavarane paradajky pokrajane na kusky 1 velka cerstva paprika, alebo dve male 1 salka ryza cca 130 g olej na vytretie dna pekacika sol, mleta sladka paprika cerstvo mlete korenie 1 PL kari korenie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na oběd z pekáčku / obed z pekacika,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Oběd z pekáčku / Obed z pekacika - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Oběd z pekáčku / Obed z pekacika
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|