Recept na Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson)
Recept na Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 mozzarelly Na gremolatu: 1 červená feferonka 8 černých oliv 1 stroužek česneku kůra z citronu a limetky 1KL šťávy z limetky 3PL olivového oleje sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson)
Recept na Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson): Feferonku, česnek, olivy a petrželku nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem a limetkovou šťávou, přistrouháme kůru z citronu a limetky a podle chuti osolíme. Mozzarellu nakrájíme na plátky a přelijeme gremolatou. Necháme chvilku uležet.
Poznámka k receptu na Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson): Tato gremolata se používá především na grilovaná a pečená masa, ale Nigella ji spojila s mozzarellou a je to opravdu vynikající.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 29.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 2 mozzarelly Na gremolatu: 1 červená feferonka 8 černých oliv 1 stroužek česneku kůra z citronu a limetky 1KL šťávy z limetky 3PL olivového oleje sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mozzarella s pikantní gremolatou ( podle nigelly lawson),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson)
|
|