|
Recept na Miniroládka z krkovičky
Recept na Miniroládka z krkovičky je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Miniroládka z krkovičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 větší plát krkovičky, hořčice, sůl, pepř, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, kousek červené papriky, kousek zelené papriky, klíneček mrkve, 1 menší okurek, špalíček nějakého pařeného sýra(použila jsem Kolibu), váhalova, nebo anglická slanina, asi 2 plátky, trošku grilovacího koření, 1 lžíce hl. mouky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Miniroládka z krkovičky
Recept na Miniroládka z krkovičky: Krkovičku si naklepeme na co největší plát. Osolíme, opepříme, položíme na ni 2 plátky anglické, nebo váhalovy slaniny, 2 menší špalíčky kyselé okurky, 2 špalíčky červené a 2 špalíčky zelené papriky, 2 měsíčky cibule, špalíček sýra a 2 úzké špalíčky mrkve. To vše zabalíme do rolády a buď svážeme, nebo zajistíme špejlema, aby mám všechno drželo pohromadě. Zbytek cibule nahrubo nakrájíme a dáme spolu s roláddkou do pekáčku. Posypeme nadrobno nasekaným česnekem a mírně grilovacím kořením, zalejeme vodou, asi 2 dcl a pečeme dorůžova. Když je roládka upečená, vyjmeme ji a výpek zahustíme asi 2 dcl vody s 1 lžící hladké mouky a dobře provaříme. Podáváme s knedlíkem, bramborama, nebo i rýží, záleží na chuti každého. Určitě by se hodilo i kysané zelí a knedlík, ale v tom případě bych šťávu nezahušťovala. Nepoužila jsem žádný tuk.
Poznámka k receptu na Miniroládka z krkovičky: Původně měly být řízky, ale když jsem viděla ten plát rozklepaný, napadlo mne, že vše, co jsem v tu chvíli měla na stole včetně mrkve a sýru použiji na roládku pro 2 lidi. Výsledek neměl chybu. Já jím většinou jen kuřecí a tak se přiznám, že na sádlo jsem úplně zapoměla, ale přítel neměl jedinou připomínku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Miniroládka z krkovičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 14.01.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 větší plát krkovičky, hořčice, sůl, pepř, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, kousek červené papriky, kousek zelené papriky, klíneček mrkve, 1 menší okurek, špalíček nějakého pařeného sýra(použila jsem Kolibu), váhalova, nebo anglická slanina, asi 2 plátky, trošku grilovacího koření, 1 lžíce hl. mouky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na miniroládka z krkovičky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Miniroládka z krkovičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Miniroládka z krkovičky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|