|
Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí. je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 žloutek, více žloutků více oleje a více všeho 1 rovná lžíce plnotučné hořčice 3 dl rostlinného oleje sůl, pepř, worcesterová omáčka - několik kapek ocet Na tatarku strouhanou nebo jemně sekanou cibulku, strouhanou okurku a něco mléka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Recept na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.: Dámy a dívky. Nejprve oddělte žloutek od bílku a dejte do hrníčku. Vezměte přiměřenou misku, raději hlubší, aby to nelétalo. Ruční šlehač, do kterého vložte jednu šlehací metlu. Upozorňuji, nemělo by ani vajíčko ani olej být z lednice. Do misky dejte lžíci hořčice a začněte šlehat jako buchtu, nalijte olej klidně více. Zašlehejte olej do hořčice a přidejte žloutek. Zase zašlehejte. Potom přidávejte olej a stále šlehejte, Majolka® začne houstnout. Ty tři deci tam vražte asi na šestkrát. Nebojte se opravdu se nesrazí. Potom Majolku® ochuťte solí, pepřem, octem a worcesterem, případně dolijte lákem z okurek pokud je moc hustá. Na tatarku přidejte mléko podle toho, jak máte rádi a cibulku s okurkou. V lednici vám vydrží týden v uzavřené nádobě.
Poznámka k receptu na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.: Vyzkoušeno po léta, jinak nedělám a nikdy se mi nesrazila.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Podle použitých surovin
- Datum vložení: 10.09.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 1 žloutek, více žloutků více oleje a více všeho 1 rovná lžíce plnotučné hořčice 3 dl rostlinného oleje sůl, pepř, worcesterová omáčka - několik kapek ocet Na tatarku strouhanou nebo jemně sekanou cibulku, strouhanou okurku a něco mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|