|
Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela
Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g hovädzieho zadného/kýty alebo roštenky, 2 PL bravčovej masti, 2 veľké cibule, 3 paradajky, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, 250 ml kvalitného suchého bieleho vína - použila som Rizling vlašský, voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela
Recept na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela: Paradajky nakrojíme do kríža, ponoríme ich na chvíľu do vriacej vody, ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Mäso nakrájeme na prúžky, cibuľu na jemno. Na rozpustenej masti orestujeme cibuľu, pridáme mäso a opečieme ho do hneda. Osolíme, hojne okoreníme, pridáme paradajky, podlejeme vodou a restujeme za občasného podliatia horúcou vodou dalej. Ked je mäso polomäkké, podlievame vínom a dusíme do mäkka. Stava hotového pokrmu má byť redšia, ako šťava gulášu a má jej byť viac. Podávame s tarhoňou.
Poznámka k receptu na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela: Zdroj: recept je z kuchárskej knihy Károlya Gundela, šéfkuchára a majiteľa známej Gundelovej reštaurácie v Budapešti, so 150 ročnou tradíciou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 30.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 750 g hovädzieho zadného/kýty alebo roštenky, 2 PL bravčovej masti, 2 veľké cibule, 3 paradajky, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, 250 ml kvalitného suchého bieleho vína - použila som Rizling vlašský, voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maďarský hovězí tokáň na pepři podle gundela,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|