|
Recept na Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou
Recept na Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 g másla 1 středně velká cibule 2-3 stroužky česneku 1 balíček kachních jater /370 g / 2 PL sladké smetany sůl, pepř 100 g pomerančové marmelády z kousky kůry 5-6 plátků anglické slaniny + pokud chceme, tak i na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou
Recept na Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou: Na dvou PL másla opečeme cibuli a česnek. Přidáme kachní játra - tak, aby zůstala uvnitř růžová, ale aby nebyla syrová. Směs rozmixujeme, přidáme zbylé máslo, smetanu, sůl, pepř a znovu promixujeme. Přidáme jemně nasekanou slaninu a pomerančovou marmeládu. Promícháme vidličkou, dáme do misky, zakryjeme alobalem a necháme ztuhnout v ledničce. Nejlépe chutná s chipsy z toustového chleba. Recept na toustové chipsy: /Toustový chleba rozválíme na tenké plátky, odkrojíme kůrky, přepůlíme plátky /kůrky použijeme třeba do polévky na druhý den/ a dáme je pak na chvíli zapéci pod gril do zlatava a pěkně dokřupava/. Upravujeme je dál podle sebe, nebo jako klasické topinky s česnekem a pak mažeme paštikou. Zdroj: časopis : Marianne, pí. Karolína Kamberská
Poznámka k receptu na Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou: Paštiky si dělám sama, ale místo brusinek jsem použila tuto marmeládu s pomerančovou kůrou, ale ta nemá chybu, už mi jí muž "vzal do parády", ta kůra v ní je vážně moc dobrá. Ještě zkusím sehnat někde tu limetkovou marmeládu, jak měla Andrejka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 19.01.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 100 g másla 1 středně velká cibule 2-3 stroužky česneku 1 balíček kachních jater /370 g / 2 PL sladké smetany sůl, pepř 100 g pomerančové marmelády z kousky kůry 5-6 plátků anglické slaniny + pokud chceme, tak i na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|