|
Recept na Lečo bez zavařování
Recept na Lečo bez zavařování je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Lečo bez zavařování budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg cibule, 1 kg paprik, 1 kg rajčat, 200 ml oleje, 1 kelímek hořčice plnotučné - 200g , 35 g soli, 35 g cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lečo bez zavařování
Recept na Lečo bez zavařování: Zeleninu si očistíme a nakrájíme na kolečka nebo jak jsme zvyklí, rajčata je možno oloupat, dáme do hrnce olej a vsypeme cibuli a papriky, podusíme pod poklicí-pustí dostatečně tekutiny-potom přídáme rajčata, opět podusíme, osolíme a osladíme, nakonec dáme malý tj.200g kelímek hořčíce a opět provaříme. Ještě vroucí plníme do sklenic, zavíčkujeme a postavíme dnem vzhůru - jako při marmeládě. Lečo se nekazí, jako konzervant slouží hořčice, kterou ale není v leču chuťově poznat. Takto dělám lečo už 10 let a vydrží v klidu dva roky, jestli dýl, to netuším, pak ho vždycky už sníme:-)
Poznámka k receptu na Lečo bez zavařování: Udělala jsem další várku tohoto skvělého leča. Moc chválím bodík už byl minule dnes jen foto
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lečo bez zavařování, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: AgataSikora (Agáta Sikorová)
- Datum vložení: 01.10.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 1 kg cibule, 1 kg paprik, 1 kg rajčat, 200 ml oleje, 1 kelímek hořčice plnotučné - 200g , 35 g soli, 35 g cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lečo bez zavařování,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lečo bez zavařování - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lečo bez zavařování
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|