Recept na Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou
Recept na Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
42g kvasnic 3 lžíce smetany 2 bílky 1 malá cibule olej 2 lžíce hrašky pikantní 3 lžíce hrubé mouky petrželka sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou
Recept na Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou: Na lžíci oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme rozdrobené droždí a necháme rozpustit. Poté odstavíme z ohně, vmícháme důkladně bílky, a lžíci smetany, metličkou prošleháme do hladké kaše a vrátíme na oheň. Za stálého míchání necháme ztuhnout a dáme trochu vychladit. Poté vmícháme sůl, 2 lžíce smetany, hrašku, mouku a nadrobno nasekanou petrželku. Prohněteme hladkou pevnou hmotu, že které tvarujeme knedlíčky a vkládáme do vroucího vývaru.
Poznámka k receptu na Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou: Z přípravy kynutého těsta mi zbyly bílky, kvasnicím končilo datum a hraška vyčítavě stála ve skříni a čekala na svou příležitost....výsledkem jsou jemné knedlíčky do polévky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 20.05.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 42g kvasnic 3 lžíce smetany 2 bílky 1 malá cibule olej 2 lžíce hrašky pikantní 3 lžíce hrubé mouky petrželka sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kvasnicovo-bílkové knedlíčky s hraškou
|
|