Recept na Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce"
Recept na Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce" je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
10 kuřecích křidélek 3 lžíce jeřabinového džemu 2 lžíce olivového oleje 3 lžíce husté sójové omáčky 1 lžíce crema di balsamico 3 stroužky česneku 1 lžička chilli omáčky sůl čerstvý křen.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce"
Recept na Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce": Křidélka oddělíme v kloubech a špičky odstraníme (můžeme je použít na vývar). Smícháme jeřabinový džem, sójovou omáčku, olivový olej, balzamikový krém, chilli omáčku a česnek utřený se solí. Dobře prošleháme. Maso osolíme a na několik hodin naložíme do připravené směsi. Troubu rozehřejeme na 250°C. Křidélka rozložíme na olejem vymazaný plech a přelijeme zbylou marinádou. Pečeme zhruba třičtvrtě hodiny, na začátku přikryté alobalem. Servírujeme posypané čerstvě strouhaným křenem.
Poznámka k receptu na Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce": Vzhledem k včerejšímu datu jsem pokrm podávala s brambůrky ve tvaru srdíček.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 13.04.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 10 kuřecích křidélek 3 lžíce jeřabinového džemu 2 lžíce olivového oleje 3 lžíce husté sójové omáčky 1 lžíce crema di balsamico 3 stroužky česneku 1 lžička chilli omáčky sůl čerstvý křen
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce"
|
|