|
Recept na Krůtí pánev s pórkem
Recept na Krůtí pánev s pórkem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí pánev s pórkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g krůtích prsou (na nudličky) Na naložení: 1 lžíce pravé sojové omáčky, cca 1,5 dl oleje ___________________________________________ 3 - 4 lžíce sladkokyselé mírně pálivé thajské omáčky 250 g pórku (na slabá kolečka) sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí pánev s pórkem
Recept na Krůtí pánev s pórkem: Maso naložíme alespoň na 6 hodin sojové omáčky smíchané s olejem. Pak nadbytečné množství oleje slijeme a na rozpálené pánvi maso opékáme do mírného zezlátnutí. Přidáme pórek, dvě minuty jej restujeme spolu s masem, nakonec vmícháme thajskou omáčku a podle potřeby dosolíme. Podáváme s rýží, rýžovými nudlemi, s hranolky.
Poznámka k receptu na Krůtí pánev s pórkem: Jana Remkova: Nevím, jestli se na trhu nenabízí i nepálivá varianta. Jde jen o tom, že ta thajská má sladkokyselou chuť. Ale klidně to pak udělej podle sebe, s kořením, které ti chutná
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí pánev s pórkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: danielle72 (Daniela)
- Datum vložení: 08.05.2012
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g krůtích prsou (na nudličky) Na naložení: 1 lžíce pravé sojové omáčky, cca 1,5 dl oleje ___________________________________________ 3 - 4 lžíce sladkokyselé mírně pálivé thajské omáčky 250 g pórku (na slabá kolečka) sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí pánev s pórkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí pánev s pórkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí pánev s pórkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|