Recept na Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem
Recept na Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky vepřové krkovičky 4 tenké plátky anglické slaniny 4 lžíce dijonské hořčice 1 velká cibule 3 stroužky česneku 150 g pivního sýra sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem
Recept na Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem: Plátky masa naklepeme, osolíme, vydatně potřeme hořčicí a poklademe slaninou. Cibuli nakrájíme najemno a 15-20 minut ji restujeme na oleji dohněda. Přidáme česnek, nakrájený na tenké "třísky" a necháme jen rozvonět. K restované cibulce přidáme malé kostičky sýra, promícháme a směs navrstvíme na maso. Zabalíme do závitků, upevníme párátky a opékáme na rozpáleném oleji ze všech stran doměkka (asi 15 minut).
Poznámka k receptu na Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem: Recept pochází z mojí oblíbené hospůdky, kde ho podávají pod názvem "Žumbera".
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 18.01.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky vepřové krkovičky 4 tenké plátky anglické slaniny 4 lžíce dijonské hořčice 1 velká cibule 3 stroužky česneku 150 g pivního sýra sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem
|
|