|
Recept na Krevety od Itala
Recept na Krevety od Itala je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Krevety od Itala budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
10 ks krevet 2 dcl koňaku 2 dcl smetany na vaření 1 lžíce másla hrst petrželové natě.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krevety od Itala
Recept na Krevety od Itala: 1. Krevety očistit (řádně! především vytáhnout střívko) a oloupat. 2. Na másle orestovat krevety, za chvilku polít koňakem, zapálit a oflambovat (oheň sám uhasne, ovšem je třeba mít se na pozoru, nám to vždycky vzplane "dost"...). 3. Vlít smetanu (bude to do žluta), krátce prohřát. Podávat posypané čerstvou petrželí, polité vypečenou omáčkou + kousek pečiva (my zapekli v troubě celozrnné s kouskem másla a petrželí).
Poznámka k receptu na Krevety od Itala: www.sitalemvkuchyni.cz - recept "Gamberi alla Holiday" Doporučuji dělat pouze z čerstvých (tedy ne mražených) krevet. Je to lahoda, až na ně narazíte, určitě to zkuste!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krevety od Itala, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kanyla (Kamila)
- Datum vložení: 13.08.2012
- Počet porcí: 2-4 (podle velikosti porce)
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 10 ks krevet 2 dcl koňaku 2 dcl smetany na vaření 1 lžíce másla hrst petrželové natě
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krevety od itala,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krevety od Itala - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krevety od Itala
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|