Recept na Křen se zelím (Prevence proti chřipce)
Recept na Křen se zelím (Prevence proti chřipce) je zařazen v kategorii saláty.
K přípravě Křen se zelím (Prevence proti chřipce) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 g cibule nakrájené na plátky 500 g bílé zelí nakrájené 50 g mrkve nastrouhat jemně 40 g křenu nastrouhat jemně 40 g cukr 50 ml octa 20 g přípravku DEKO prosít přes sítko-semena hořčice nedávat.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Křen se zelím (Prevence proti chřipce)
Recept na Křen se zelím (Prevence proti chřipce): Vše řádně promícháme a necháme 24 hodin odležet, nejlépe zatížené. Plníme do skleniček, zavíčkujeme, nemusíme sterilovat. Křen je nejlépe strouhat venku. Ze začátku jsem dělala podle receptu,teď si dávám víc mrkve a míň cibule.
Poznámka k receptu na Křen se zelím (Prevence proti chřipce): Zdroj-časopis Konzervujeme asi 15let starý. Původní recept byl na větší množství,já jsem si jej upravila.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křen se zelím (Prevence proti chřipce), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: eva hubova
- Datum vložení: 14.04.2010
- Počet porcí: 1 sklenice-750 ml
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Saláty
- Suroviny: 100 g cibule nakrájené na plátky 500 g bílé zelí nakrájené 50 g mrkve nastrouhat jemně 40 g křenu nastrouhat jemně 40 g cukr 50 ml octa 20 g přípravku DEKO prosít přes sítko-semena hořčice nedávat
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křen se zelím (prevence proti chřipce),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křen se zelím (Prevence proti chřipce) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křen se zelím (Prevence proti chřipce)
|
|