Recept na Králík na víně a česneku
Recept na Králík na víně a česneku je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Králík na víně a česneku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 králík 1-2 cibule 200g anglické slaniny 2 paličky česneku (cca 20 stroužků) Na marinádu: 100ml oleje 150ml červeného vína 1-2pl koření tatranská směs (2pl kučupu).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Králík na víně a česneku
Recept na Králík na víně a česneku: Králíka si umyjeme a naporcujeme. Připravíme marinádu, česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Do připravené marinády a česneku naložíme porce králíka, uložíme do lednice na 24-48hodin. Cibule očictíme, nakrájíme i se slaninou na hrubší kousky, vložíme na dno pekáče, přidáme králíka i s marinádou a pod poklicí upečeme na 200°C, 60 minut.
Poznámka k receptu na Králík na víně a česneku: Díky všem Anna Kocikova:Aničko určitě domácí, jó vesnice a jak píšeš, ty obchodové brrr
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík na víně a česneku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: nofrona (nofrona)
- Datum vložení: 30.09.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 králík 1-2 cibule 200g anglické slaniny 2 paličky česneku (cca 20 stroužků) Na marinádu: 100ml oleje 150ml červeného vína 1-2pl koření tatranská směs (2pl kučupu)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík na víně a česneku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík na víně a česneku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík na víně a česneku
|
|