|
Recept na Koložvárske zelí
Recept na Koložvárske zelí je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Koložvárske zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g vepřového plecka, 300 g pikantnej klobásy, 1 cibule, 600 g kysané zelí, 200 g ryže, mletá paprika, sůl, pepř, olej, zakysaná smetana.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Koložvárske zelí
Recept na Koložvárske zelí: Na troške oleje opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme lyžicu papriky, na kocky nakrájané mäso, okoreníme, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Vodou podlejeme tak, aby nám zostalo viac šťavy. Ryžu podusíme asi na 50%. Do vymazaného pekáča vrstvíme: kyslá kapusta (asi 2 cm), polovica ryže, polovica mäsa so šťavou, kyslá kapusta, polovica klobásy nakrájanej na kolieska, druhá polovica ryže, druhá polovica mäsa so zvyšnou šťavou, kyslá kapusta, druhá polovica klobásy, kyslá kapusta. Kapustu príliš nevymačkáme a šťavu z mäsa vylejeme všetku. Prikryjeme a v rúre zapekáme asi 40 minút, kým ryža nezmäkne úplne (preto je tam potrebná šťava z mäsa). Potom zalejeme kyslou smotanou a dopečieme odkryté.
Poznámka k receptu na Koložvárske zelí: Přidávám fotky, nezbylo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Koložvárske zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 06.09.2008
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 300 g vepřového plecka, 300 g pikantnej klobásy, 1 cibule, 600 g kysané zelí, 200 g ryže, mletá paprika, sůl, pepř, olej, zakysaná smetana
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na koložvárske zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Koložvárske zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Koložvárske zelí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|