|
Recept na Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Recept na Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 - 5 ks dule - kdoule 1 ks škorica 6 ks klinčeky - hřebíčky 1 ks vanilkový lusk 1/2 káv. lyžičky kyseliny citrónovej cca 800 ml vody (aby ovocie bolo zakryté) 12 PL kryštálového cukru - príp. podľa chuti viac.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Recept na Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina: Z dúl odstránime papierovou utierkou chĺpky, ošúpeme, prekrojíme na štvrťky, odstránime jadrinec a pokrájame na menšie kúsky. Dávame ich hneď do vody s pridaním octu, lebo rýchlo hnednú. Môžeme , samozrejme použiť aj neošúpané dule. Do vody dáme cukor, škoricu, klinčeky, vanilku a kyselinu citrónovú, uvedieme do varu. Pridáme pokrájané duly a varíme, kým nezmäknú. Stupeň zmäknutia - každý ako uzná za vhodné, netrvá to dlho. Podávame dobre vychladené, skvele chutí k hocijakému pečenému mäsu alebo k divine. Kompót - zaváranina: Do 700 ml pohára dám na dno 2 ks klinčekov, štipku škorice a štipku kyseliny citrónovej, naukladám pokrájané dule NELÚPANÉ, zasypem 4 PL kryštálového cukru, zalejem vodou - studenou, rovno z vodovodu. Zaviečkujem a sterilizujem 25 minút 80 - 90 stupňov.
Poznámka k receptu na Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina: rena: Ja viem, dule mám kvôli vôni rozložené po izbách.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 18.11.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 4 - 5 ks dule - kdoule 1 ks škorica 6 ks klinčeky - hřebíčky 1 ks vanilkový lusk 1/2 káv. lyžičky kyseliny citrónovej cca 800 ml vody (aby ovocie bolo zakryté) 12 PL kryštálového cukru - príp. podľa chuti viac
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kdoulový kompot čerstvý a zavařenina,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|