Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré
Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Karlovarské knedlíky - velmi dobré budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
340g Žemle- veka, rohlíky 55g Hrubé mouky 300ml mléka 3 vejce Petrželová nať Sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré
Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré: Rohlíky z minulého dne nakrájíme na kostky, pokropíme je části mléka a necháme vsáknout. Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky rozšleháme se zbytkem mléka, osolíme, přídáme mouku a najemno nasekanou petrželku. Z bílků si vyšleháme sníh.Směs přidáme k navlhčeným rohlíkům promícháme a poté lehce přimícháme sníh. Ze vzniklého lehkého těsta vytvarujeme dvě šišky, které pak zabálíme do navlhčených, olejem potřených utěrek či ubrusků. Konce upevníme niťí a vložíme do vařící vody. Vaříme 20 minut po 10 minutách knedlíky otočíme. Po uvaření knedlíky vybalíme a nakrájíme.
Poznámka k receptu na Karlovarské knedlíky - velmi dobré: Konečně jsem se odhodlal přidat na tyto skvělé stránky i nějáký svůj výtvor, tak snad Vám tyto knedlíky budou chutnat u nás jsou velmi oblíbené.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Karlovarské knedlíky - velmi dobré, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Petan (Petr)
- Datum vložení: 26.09.2012
- Počet porcí: 3-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 340g Žemle- veka, rohlíky 55g Hrubé mouky 300ml mléka 3 vejce Petrželová nať Sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na karlovarské knedlíky - velmi dobré,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Karlovarské knedlíky - velmi dobré - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Karlovarské knedlíky - velmi dobré
|
|