|
Recept na Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou
Recept na Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na těsto : 2 hrnečky polohrubé mouky 1/2 hrnku cukru 2 vejce 1/2 prášku do pečiva 1/2 hrnku oleje 1/2 hrnku mléka 3PL kakaa Na puding : 1 sáček vanilkového pudingu 2 lžíce cukru 0,5l mléka navrch 2 kelímky kysané smetany + 1 vanilkový cukr + kakao.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou
Recept na Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou: Dle návodu na sáčku připravíme vanilkový puding, který dáme chvíli chladnout . Mezitím ve větší míse smícháme výše uvedené suroviny , ze kterých vypracujeme hladké, lité těsto . Nalijeme do vymazané a vysypané ( popř. pečícím papírem vyložené) dortové formy, či plechu . Na nalité těsto navršíme ještě vlažný vanilkový puding - dle velikosti formy, buď nalijeme a rozetřeme po celé ploše, nebo puding na těsto "nacákáme" po lžících . Dáme péci do předem vyhřáté trouby - prvních 5 minut peču naplno, poté zmírním cca na 170 stupňů . Pečeme asi 30 minut- zkoušíme špejlí. Upečený moučník necháme vychladnout a poté na něj rozetřeme kysanou smetanu smíchanou s vanilkovým cukrem a nakonec posypeme kakaem a kdo má rád, může sypat i skořicí či ozdobit kouskem oblíbeného ovoce ( já použila jahody ) :)
Poznámka k receptu na Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou: Tak jsem ho zrovna uklohnila a jsem docela zvědavá.Myslela jsem, že ten puding mi krásně proteče do těsta, ale nic. Mám ho docela dost tuhé, že mi to šlo špatně dát na plech.Snad to bude dobré i tak :) Děkuji za inspiraci
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lucie.stefanova (Lucie Štefanová)
- Datum vložení: 24.09.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: Na těsto : 2 hrnečky polohrubé mouky 1/2 hrnku cukru 2 vejce 1/2 prášku do pečiva 1/2 hrnku oleje 1/2 hrnku mléka 3PL kakaa Na puding : 1 sáček vanilkového pudingu 2 lžíce cukru 0,5l mléka navrch 2 kelímky kysané smetany + 1 vanilkový cukr + kakao
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kakaový koláč s pudingem a kysanou smetanou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|