|
Recept na Kajova směs
Recept na Kajova směs je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kajova směs budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g kuřecích prsou, 400 g kuřecích jater, 1 pórek, 3 lžíce rybí omáčky, 3 lžíce worchestrové omáčky, sůl, mletý pepř, 2 lžíce oleje, chilli omáčka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kajova směs
Recept na Kajova směs: Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, promícháme s olejem, rybí omáčkou a větší špetkou pepře. Necháme dvě (nebo více) hodiny uležet. Na pánvi rozpálíme trošku oleje, nasypeme naložené maso a za stálého míchání opékáme. Až se maso zatáhne, osolíme ho a zastříkneme worchestrovou omáčkou. Dále mícháme dokud se nevydusí všechna tekutina, kterou maso pustilo. Pak přidáme na kousky nakrájená játra a dále smažíme. Až jsou játra i maso měkké, přisypeme pokrájený pórek a opékáme dokud nezměkne. Směs rozdělíme na talíře, pokapeme chilli omáčkou a podáváme s čerstvým chlebem (nebo čímkoliv jiným).
Poznámka k receptu na Kajova směs: Samotna úprava neni dlouha, jen je dobre 2 hodiny nechat odležet!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kajova směs, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lerak (Kyncl Karel)
- Datum vložení: 24.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g kuřecích prsou, 400 g kuřecích jater, 1 pórek, 3 lžíce rybí omáčky, 3 lžíce worchestrové omáčky, sůl, mletý pepř, 2 lžíce oleje, chilli omáčka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kajova směs,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kajova směs - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kajova směs
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|