|
Recept na Jehněčí vnitřnosti na zelenině
Recept na Jehněčí vnitřnosti na zelenině je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jehněčí vnitřnosti na zelenině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 pekingská kapusta ( pekingské zelí ), jahňacie vnútornosti ( srdiečko, ľadvinky, slezina ), 1 cibuľa, 1 väčšia mrkva, 300 g miešanej zeleniny ( hrášok, kukurica....podľa chuti ), 70 g masla, 1 lyžica mletej červenej papriky, soľ, 3 bobkové listy, 10 guličiek čierneho korenia.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí vnitřnosti na zelenině
Recept na Jehněčí vnitřnosti na zelenině: Rozrezanú kapustu dáme do osolenej vody, necháme prejsť varom a precedíme. Narežeme na hrubšie rezance. 1 dl vývaru z kapusty odložíme. Jahňacie vnútornosti vyčistíme a narežeme. Na rozpálenom oleji ich opečieme. Opečené mäso vyberieme a na oleji po opekaní opražíme nasekanú cibuľu, mrkvu nakrájanú na hranolčeky a ostatnú zeleninu. Osolíme, podlejeme trochu vodou a 5 minút dusíme. Do pekáča uložíme polovicu kapusty, na ňu navrstvíme zeleninu. Uložíme mäso, pridáme bobkový list, celé čierne korenie, osolíme a podlejeme odloženým vývarom. Navrch rozložíme zvyšok kapusty. Rozpustené maslo zmiešame s mletou červenou paprikou a nalejeme navrch. Pekáč zakryjeme a pri max teplote dusíme asi 60 minút. Pred dopečením odkryjeme a ešte 5 minút zapečieme. Podávame so zemiakmi.
Poznámka k receptu na Jehněčí vnitřnosti na zelenině: tejaja: Mohu jen závidět, a přeji Dobrou chuť
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí vnitřnosti na zelenině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 26.02.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 pekingská kapusta ( pekingské zelí ), jahňacie vnútornosti ( srdiečko, ľadvinky, slezina ), 1 cibuľa, 1 väčšia mrkva, 300 g miešanej zeleniny ( hrášok, kukurica....podľa chuti ), 70 g masla, 1 lyžica mletej červenej papriky, soľ, 3 bobkové listy, 10 guličiek čierneho korenia
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí vnitřnosti na zelenině,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí vnitřnosti na zelenině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí vnitřnosti na zelenině
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|