|
Recept na Jednoduchý zapečený lilek
Recept na Jednoduchý zapečený lilek je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Jednoduchý zapečený lilek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 ks baklažány - lilky 2 PL oleja 1 cibuľa 1 paradajka 1 paprika soľ petržlenová a libečková vňať štipka čierneho korenia 2 vajcia 150 g údený syr (3 strúčiky cesnaku na vymazanie lodičiek - kto má rád).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jednoduchý zapečený lilek
Recept na Jednoduchý zapečený lilek: Baklažány po dĺžke prekrojíme, vydlabeme. Vzniklé lodičky mierne nasolíme, necháme odstáť, tak isto dužinu, ktorú sme pokrájali. Na oleji speníme cibuľu, pridáme pokrájanú a mierne vytlačenú (z tekutiny) dužinu, drobne pokrájanú papriku a paradajku, na panvici necháme zmes zmäknúť, koreníme. Po vychladnutí zmesi pridáme údený nastrúhaný syr a vajcia, libeček a petržlenovú vňať, všetko zmiešame - prípadne dosolíme - opatrne, baklažán sme solili a syr je tiež slaný. Lodičky baklažánu zbavíme vypotenej tekutiny, vytrieme pretlačeným cesnakom. Naplníme zmesou a dáme do rúry na cca 40 minút, pečieme pri 180 - 200 stupňoch.
Poznámka k receptu na Jednoduchý zapečený lilek: Naprosto jasný bod Lilek kdykoli a kdekoli
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jednoduchý zapečený lilek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 23.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 3 ks baklažány - lilky 2 PL oleja 1 cibuľa 1 paradajka 1 paprika soľ petržlenová a libečková vňať štipka čierneho korenia 2 vajcia 150 g údený syr (3 strúčiky cesnaku na vymazanie lodičiek - kto má rád)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jednoduchý zapečený lilek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jednoduchý zapečený lilek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jednoduchý zapečený lilek
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|