|
Recept na Italská fozolová polévka
Recept na Italská fozolová polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Italská fozolová polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g bielej fazule, olej, 2 cibule, cesnak podľa chuti, 1 konzerva paradajok , 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 l vody, 1 lyžička oregana, hrsť cestovín, 50 g sušených paradajok, 100 g parmezánu, 1 lyžica sekanej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Italská fozolová polévka
Recept na Italská fozolová polévka: Fazuľu uvaríme. Na oleji orestujeme cibuľu nakrájanú na kolieska, pridáme prelisovaný cesnak, narezané paradajky a pretlak. Zalejeme vodou. Pridáme fazuľu, oregano a na miernom ohni varíme cca 25 minút. Pridáme cestoviny, soľ, korenie a pokrájané sušené paradajky. Varíme, kým cestoviny nezmäknú. Jednotlivé porcie posypeme vňaťou a strúhaným parmezánom priamo na tanieri.
Poznámka k receptu na Italská fozolová polévka: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italská fozolová polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 05.07.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 300 g bielej fazule, olej, 2 cibule, cesnak podľa chuti, 1 konzerva paradajok , 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 l vody, 1 lyžička oregana, hrsť cestovín, 50 g sušených paradajok, 100 g parmezánu, 1 lyžica sekanej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italská fozolová polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italská fozolová polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italská fozolová polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|