Recept na Hovězí na česneku
Recept na Hovězí na česneku je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí na česneku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 - 600 hovězí přední nebo kližka 2 hlavy česneku (český) 1 - 2 lžíce plnotučné hořčice 1 lžička soli 2 větší cibule tmavá instantní jíška 1 - 2 lžíce oleje nebo sádla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí na česneku
Recept na Hovězí na česneku: Maso nakrájíme na kostky. Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli usmažíme lehce do růžova na troše oleje nebo sádla v tlakovém hrnci. Přidáme nakrájené maso a pomalu opékáme, dokud se šťáva z masa nevydusí a tuk se neodděluje od šťávy. Přidáme plnotučnou hořčici, zarovnanou lžičku soli a celé stroužky česneku, které se při dušení rozpadnou. Zamícháme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso z větší části ponořené. Hrnec uzavřeme a dusíme asi 1 hodinu (do změknutí). Podle toho, kolik potřebujeme šťávy, tak přilijeme vroucí vodu a zahustíme instantní tmavou jíškou. Hovězí na česneku podáváme s knedlíkem, ale vhodné jsou i těstoviny.
Poznámka k receptu na Hovězí na česneku: Takže dneska jsem udělala tento recept. A musím říct, že je naprosto luxusní.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí na česneku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: JanaB1
- Datum vložení: 26.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 500 - 600 hovězí přední nebo kližka 2 hlavy česneku (český) 1 - 2 lžíce plnotučné hořčice 1 lžička soli 2 větší cibule tmavá instantní jíška 1 - 2 lžíce oleje nebo sádla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí na česneku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí na česneku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí na česneku
|
|