|
Recept na Halibut v bylinkách
Recept na Halibut v bylinkách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Halibut v bylinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2-4 porce halibuta, podle velikosti kousků a podle toho, kolik toho sníme, šťáva z 1/2 citrónu, cca 2 lžíce olivového oleje, 2-3 lístky bazalky, snítka čerstvé majoránky, snítka čerstvého oregána, snítka zelené petrželky, 2-3 lístky libečku, sůl podle chuti-(použila jsem mořskou), 1 stroužek česneku, lžíce másla na pánev..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Halibut v bylinkách
Recept na Halibut v bylinkách: Z bylinek, citrónu, česneku a oleje si uděláme marinádu, kterou potřeme kousky halibuta a necháme odstát aspoň 2 hodiny. Pak na rozpáleném másle a zbylé marinádě opékáme z každé strany cca 7 min. Podáváme s různě upravenými bramborami.
Poznámka k receptu na Halibut v bylinkách: Inspiroval mne pořad "Jste to, co jíte", kde podobně upravovali štiku. Halibut a jak jsem byla poučena vlastně platýz, je prozatím asi nejlepší ryba, jakou jsem kdy upravovala. Je krásně šťavnatá a milovníci ryb si příjdou na své, ať už si ji upraví jakkoliv podle svého.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Halibut v bylinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 21.06.2011
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2-4 porce halibuta, podle velikosti kousků a podle toho, kolik toho sníme, šťáva z 1/2 citrónu, cca 2 lžíce olivového oleje, 2-3 lístky bazalky, snítka čerstvé majoránky, snítka čerstvého oregána, snítka zelené petrželky, 2-3 lístky libečku, sůl podle chuti-(použila jsem mořskou), 1 stroužek česneku, lžíce másla na pánev.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na halibut v bylinkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Halibut v bylinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Halibut v bylinkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|