|
Recept na Gazpacho
Recept na Gazpacho je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Gazpacho budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8 velkých rajčat 1 menší okurka 1 menší cibule, nejlépe červená 1 červená paprika 2 lžíce čerstvé bazalky nebo oregána, nasekané na menší kousky 2 stroužky česneku, stouhaného nebo třeného 2 lžíce olivového oleje 2 lžíce vinného octa, červeného nebo sherry 2 lžíce rajčatového protlaku 1 lžička cukru, nebo podle chuti sůl, pepř 1-2 hrnky studené vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Gazpacho
Recept na Gazpacho: 1) Rajčata a okurky oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli si nakrájíme na menší kostičky. Papriku nakrájíme také na kostičky. 2) Všechny suroviny kromě vody dáme do mixéru a rozmixujeme. Poté přidáme vodu, podle toho jak polévku chceme mít hustou. 3) Necháme chladit alespoň hodinu, ale přes noc odleželá polévka je nejlepší.
Poznámka k receptu na Gazpacho: http://www.youtube.com/watch?v=Gs0DSeJaklM Ukázka z Červeného trpaslíka :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Gazpacho, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aadulka
- Datum vložení: 16.10.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 8 velkých rajčat 1 menší okurka 1 menší cibule, nejlépe červená 1 červená paprika 2 lžíce čerstvé bazalky nebo oregána, nasekané na menší kousky 2 stroužky česneku, stouhaného nebo třeného 2 lžíce olivového oleje 2 lžíce vinného octa, červeného nebo sherry 2 lžíce rajčatového protlaku 1 lžička cukru, nebo podle chuti sůl, pepř 1-2 hrnky studené vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na gazpacho,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Gazpacho - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Gazpacho
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|