|
Recept na Fazolový závin
Recept na Fazolový závin je zařazen v kategorii luštěniny.
K přípravě Fazolový závin budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g hladkej múky, 1 lyžička oleja, 1 lyžička octu, soľ, 75 – 100 ml vlažnej vody Náplň : 200 g červenej uvarenej fazule, 300 g v šupke uvarených zemiakov, 1 cibuľa, 1 vajce, 2 žĺtky, 2 lyžice oleja, ½ hrsti petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fazolový závin
Recept na Fazolový závin: Pripravíme si zo všetkých ingrediencií cesto, ktoré necháme v mikrotenovom sáčku odpočívať pri izbovej teplote, nedávame do chladu. Fazuľu zmiešame s varenými zemiakmi pretlačenými cez mriežku krájača na zemiakový šalát. Pridáme vajce, žĺtky, soľ, korenie, vňať a cibuľu spenenú na oleji. Cesto na tenko rozvaľkáme, naplníme plnkou, opatrne zvinieme a prenesieme na vymastený plech. Potrieme olejom a pečieme pri strednej teplote. Podávame nakrájané na širšie rezy s rôznymi jogurtovými dressingami podľa vlastnej chuti a fantázie.
Poznámka k receptu na Fazolový závin: V prípade nedostatku času možno použiť i kupované lístkové cesto, ale toto urobené cesto je chuťovo troška iné. Recept je z časopisu Život.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fazolový závin, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 02.09.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Luštěniny
- Suroviny: 200 g hladkej múky, 1 lyžička oleja, 1 lyžička octu, soľ, 75 – 100 ml vlažnej vody Náplň : 200 g červenej uvarenej fazule, 300 g v šupke uvarených zemiakov, 1 cibuľa, 1 vajce, 2 žĺtky, 2 lyžice oleja, ½ hrsti petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fazolový závin,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fazolový závin - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fazolový závin
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|