|
Recept na Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Recept na Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Fazolové lusky, kopr nebo tymián Na nálev: 2 lt vody, 1/2 lt octa, 70 g soli, 140 g cukru, 15 - 20 tablet umělého sladidla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Recept na Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu: Fazolové lusky nakrájíme na kousky, vložíme do vařící vody a zhruba 4 minuty povaříme. Můžeme povařit i celé lusky a pak nakrájet. Scedíme, vložíme do sklenic, přidáme kopr nebo špetku tymiánu, zalijeme nálevem a sterilujeme. Sklenice o obsahu 3 dl 25 minut při 85°C.
Poznámka k receptu na Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu: Stejný nálev používám i na feferonky a kapii. Do sterilované kapie přidávám hořčičné semínko.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 17.10.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Fazolové lusky, kopr nebo tymián Na nálev: 2 lt vody, 1/2 lt octa, 70 g soli, 140 g cukru, 15 - 20 tablet umělého sladidla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|