|
Recept na Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem
Recept na Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g hovězího masa, 2 cibule, kus čerstvého zázvoru(může být i sušený), 1 malá lžička majoránky, 3 stroužky česneku, 100 ml smetany, jíška hotová(nebo z mouky do smetany), olej, pepř, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem
Recept na Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem: Na oleji si osmažíme nakrájenou cibuli, až zesklovatí, přidáme maso nakrájené na kostky, osmažíme a podusíme ve vlastní šťávě. Pak zalijeme malým množstvím vody, osolíme, opepříme, přidáme zázvor nakrájený nadrobno(já ho nastrouhala),pak ještě majoránku, prolisovaný česnek a dusíme do změknutí masa. Nakonec přidáme vodu, abychom měli dostatek omáčky, zalijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali mouku, tím zahustíme, převaříme a je hotovo. Můžeme ozdobit nakrájeným pórkem.
Poznámka k receptu na Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem: Zázvor je u nás velmi oblíbený, tak dnes jsem s ním trochu improvizovala. Manžel prohlásil: "Kam se hrabe svíčková"-tak to je teda něco!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 09.01.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 500 g hovězího masa, 2 cibule, kus čerstvého zázvoru(může být i sušený), 1 malá lžička majoránky, 3 stroužky česneku, 100 ml smetany, jíška hotová(nebo z mouky do smetany), olej, pepř, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|