Recept na Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Recept na Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
450 g bílého hlávkového zelí(polovina z malé hlávky)nakrájeného na tenké proužky 1 menší cibule nakrájená na tenké půlměsíčky 1 cm silný plátek másla 2 zarovnané lžíce Francouzské hrubozrnné hořčice 80 ml bílého vína/použila jsem Rulandské 80 ml smetany na vaření sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Recept na Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou: V kastrolu na rozehřátém másle orestujeme cibuli. Po 5minutách přidáme zelí, víno, hořčici a sůl. Promícháme a pod pokličkou dusíme 10minut. Poté podlijeme smetanou a silnějším varem již bez pokličky a za občasného promíchání necháme tekutinu skoro celou vyvařit Podle potřeby dochutíme solí. Podáváme k masu.
Poznámka k receptu na Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou: jarka skrobakova:Děkuji Jaruško
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 03.09.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 450 g bílého hlávkového zelí(polovina z malé hlávky)nakrájeného na tenké proužky 1 menší cibule nakrájená na tenké půlměsíčky 1 cm silný plátek másla 2 zarovnané lžíce Francouzské hrubozrnné hořčice 80 ml bílého vína/použila jsem Rulandské 80 ml smetany na vaření sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
|
|