RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dušené brambory s fazolkama

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dušené brambory s fazolkama, recepty Dušené brambory s fazolkama, Dušené, brambory, fazolkama


Recept na Dušené brambory s fazolkama

Recept na Dušené brambory s fazolkama je zařazen v kategorii zeleninová jídla. K přípravě Dušené brambory s fazolkama budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
240g zemiakov, 1 cibuľa, 30d prerastanej údenej slaniny, 2 strúčiky cesnaku, 200g sterilizovaných alebo mrazených fazuľových strukov, 1 lyžica kečupu, 2 paradajky, soľ, mleté čierne korenie, majoránka.

Dušené brambory s fazolkama
Zvětšit obrázek

Recept na Dušené brambory s fazolkama

Recept na Dušené brambory s fazolkama:
Slaninu narežeme na väčšie kocky, orestujeme krátko a pridáme cibuľu nasekanú nadrobno. Pridáme ošúpane a na väčšie kocky nakrájané zemiaky, restujeme 5 minút za občasného miešania. Zemiaky podlejeme trochou vody a dusíme 5 minút. Pridáme na plátky narezaný cesnak, kečup, soľ, mleté čierne korenie a znova necháme dusiť asi 5 minút. Nakoniec pridáme scedené alebo zvlášť vo vode uvarené fazuľky a dusíme kým sa neudusia zemiaky do mäkka a voda by sa mala zredukovať na minimum, takže jej množstvo sledujeme a ak máme dosť tekutiny, pri dusení už zemiaky nezakrývame, aby sa prebytočná šťava odparila. Šťavy má byť len toľko, aby sa zmes nebola suchá, nelepila sa na dno hrnca. Zemiaková zmes nesmie plávať ako v polievke. Na záver pridáme majoránku. Podávame buď samostatne, alebo s čerstvým pečivom.

Poznámka k receptu na Dušené brambory s fazolkama:
Tak to jsem ještě nikdy nejedla, ale mám fazolky i brambory ráda, tak uřčitě vyzkouším.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené brambory s fazolkama, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: tejaja
  • Datum vložení: 02.11.2009
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zeleninová jídla
  • Suroviny: 240g zemiakov, 1 cibuľa, 30d prerastanej údenej slaniny, 2 strúčiky cesnaku, 200g sterilizovaných alebo mrazených fazuľových strukov, 1 lyžica kečupu, 2 paradajky, soľ, mleté čierne korenie, majoránka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené brambory s fazolkama, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené brambory s fazolkama - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené brambory s fazolkama

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist