Recept na Domažlické vepřové ragú
Recept na Domažlické vepřové ragú je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Domažlické vepřové ragú budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g vepřové plece 1PL sádla 1 cibule 1 PL hladké mouky sladká mletá paprika 40g mraženého hrášku 2 sterilované okurky 1 vejce natvrdo 500ml vývaru 2-3PL smetany sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domažlické vepřové ragú
Recept na Domažlické vepřové ragú: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme najemno a orestujeme na sádle dorůžova. Přidáme mletou papriku, necháme zpěnit, přidáme maso a krátce ho restujeme. Poté podlijeme polovinou vývaru a dusíme, dokud maso není měkké. Maso vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk. Zaprášíme moukou, osmahneme ji a polijeme a dolijeme vývarem. Dobře promícháme a povaříme. Omáčku přecedíme, podle potřeby osolíme, přidáme smetanu ještě krátce povaříme . Přidáme uvařený hrášek a nakrájené okurky a vejce. Při podávání každou porci přelijeme touto směsí. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Poznámka k receptu na Domažlické vepřové ragú: Zdroj: Časopis Blesk pro ženy
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domažlické vepřové ragú, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bahula
- Datum vložení: 05.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400g vepřové plece 1PL sádla 1 cibule 1 PL hladké mouky sladká mletá paprika 40g mraženého hrášku 2 sterilované okurky 1 vejce natvrdo 500ml vývaru 2-3PL smetany sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domažlické vepřové ragú,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domažlické vepřové ragú - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domažlické vepřové ragú
|
|