|
Recept na Domácí houbové koření
Recept na Domácí houbové koření je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Domácí houbové koření budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
lesné huby ( zmes alebo jeden druh, použila som podpňovky - václavky ) I. variant : sušené feferonky II. variant : mleté čierne korenie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí houbové koření
Recept na Domácí houbové koření: Keďže máme veľa podpňoviek a niet ich už kam dávať a nestíhame jesť, používam na varenie len klobúčiky a nožičky som použila na hubové korenie. Huby očistíme, narežeme a vysušíme. Sušila som v pootvorenej rúre pri teplote 80°C asi 1 hod, ale záleží to od druhu a časti húb. Vysušené huby rozmixujeme. I. variant : huby mixujeme s vysušenými feferónkami (množstvo podľa chuti, ale doporučujem menej, aby po pridaní do jedla nebolo príliš ostré ). II. variant : huby mixujeme spolu s mletým čiernym korením ( je lepšie to spolu premixovať kvôli rovnomernému rozptýleniu korenia ). III. variant : rozmixujeme len čisté vysušené huby ( uprednostňujem, môžem potom použiť do ľubovoľného jedla ). Dobre rozmixovaný hubový prášok uložíme do tmavej sklenenej fľaše so zabrúseným uzáverom, aby nevyprchalo.
Poznámka k receptu na Domácí houbové koření: je to úžasně aromatické dělám si také houbové koření
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí houbové koření, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 03.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: lesné huby ( zmes alebo jeden druh, použila som podpňovky - václavky ) I. variant : sušené feferonky II. variant : mleté čierne korenie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí houbové koření,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí houbové koření - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí houbové koření
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|