|
Recept na Cuketový prešovský prívarok
Recept na Cuketový prešovský prívarok je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Cuketový prešovský prívarok budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Dvě větší, nebo čtyři menší cukety Jedna velká cibule 1/2 l zakysané smetany Kopr čerstvý,nebo v octě Ocet pokud je kopr čerstvý Cukr Olej Sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cuketový prešovský prívarok
Recept na Cuketový prešovský prívarok: Cukety oloupeme, zbavíme semínek, ale kdo je má rád, tak je pryč nedává. Nevadí tam. Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět. Přidáme na kostky nebo hranolky nakrájenou cuketu, osolíme a podle druhu cukety buď podlijeme šálkem vody, kdo chce vývaru, a necháme dusit. Přidáme kopr a ke konci zakysanou smetanu. Kdo nemá rád sladkokyselé, nepřidává cukr, ale může přikyselit. U nás se jedí sladkokyselé, tak přisladíme a dosolíme podle chuti.
Poznámka k receptu na Cuketový prešovský prívarok: Tento recept jsem trochu poupravil, ale je převzatý z kuchařky paní Štěpánkové a navíc ona dostala ten recept od paní Potočkové z Prešova. Upravil jsem si ho na to, jak to máme rádi. Může se s bramborem, chlebem, jen tak, ale i s masem různým je hodně jedlý.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cuketový prešovský prívarok, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hodně
- Datum vložení: 10.10.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: Dvě větší, nebo čtyři menší cukety Jedna velká cibule 1/2 l zakysané smetany Kopr čerstvý,nebo v octě Ocet pokud je kopr čerstvý Cukr Olej Sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cuketový prešovský prívarok,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cuketový prešovský prívarok - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cuketový prešovský prívarok
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|