Recept na Country pečený bůček na kysaném zelí
Recept na Country pečený bůček na kysaném zelí je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Country pečený bůček na kysaném zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 1 kg libového vepřového bůčku bez kůže a kostí - 1/2 kg kysaného zelí - 2 čl koření Country mix - sůl - 2 dl piva.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Country pečený bůček na kysaném zelí
Recept na Country pečený bůček na kysaném zelí: Do pekáčku nebo remosky nasypeme kysané zelí, ze kterého jsme slili lák a rozhrneme ho na souvislou vrstvu. Bůček rozkrájíme na 8 plátků, osolíme a posypeme směsí koření. Připravené plátky naklademe na kysané zelí. Pečeme cca 1 hod (v troubě pod pokličkou při 180 - 200°C) do růžova. Při pečení a obracení prostříkneme pivem. Podáváme s bramborem nebo bramborovým knedlíkem.
Poznámka k receptu na Country pečený bůček na kysaném zelí: Libore, bylo to moc dobré jenom jsem už měla málo Country koření, tak jsem ještě poprášila mletou paprikou a zastříkávala plzeňskou dvanáctkou, kterou jsem k tomu dopíjela já měla s bramborami, manžel bramborové knedlíky. Za tu dobrotu posílám pár fotek a velikánský bodík +
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Country pečený bůček na kysaném zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Hucak_L (Libor)
- Datum vložení: 06.06.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: - 1 kg libového vepřového bůčku bez kůže a kostí - 1/2 kg kysaného zelí - 2 čl koření Country mix - sůl - 2 dl piva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na country pečený bůček na kysaném zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Country pečený bůček na kysaném zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Country pečený bůček na kysaném zelí
|
|