RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou, recepty Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou, Coquelet, (kohoutek), houbovou, nádivkou


Recept na Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou

Recept na Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 coquelet - mladí kohoutci, 100 g změklého másla, sůl, pepř Nádivka: 200 g anglické slaniny, 1 jarní cibulka, 1/4 červené papriky, 1/4 žluté papriky, 200 g lesních hub, 1 stroužek česneku, 1 lžíce posekaného estragonu, pár lístků čerstvé bazalky, 1 lžíce čerstvé petrželky, 4 lžíce šlehačky a 4 lžíce mléka, půl veky.

Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou
Zvětšit obrázek

Recept na Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou

Recept na Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou:
Troubu předehřejeme na 200 °C. Mladé kohoutky omyjeme a osušíme. Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme a břišní dutiny naplníme připravenou nádivkou. Příprava nádivky: Na pánvi opražit anglickou slaninu téměř dokřupava. Zamíchat tam jarní cibulky a smažit další 1 minutu, přidat houby a smažit, až houby pustí svou šťávu, asi za 5 minut. Zalít vše šlehačkou a přivést do varu. Vařit, až směs zhoustne. Odstavit ochutit lisovaným česnekem, solí a pepřem. Nechat vychladit. Pak přimíchat k nakrájené a v mléce namočené housce. Přidat drobně nakrájenou papriku a bylinky. Promíchat. Rozdělit směs mezi kuřátka a nadít je. Pomocí páratek zavřít otvor a založit křidélka za záda. Položit kuřátka na pekáč prsíčky nahoru a poklást máslem. Péci je asi 45-50 minut, nebo až je kůže křupavá a z masa vytéká po zapíchnutí kovové jehly čirá šťáva. Kuřátka polévat výpekem. Coquelet s houbovou nádivkou podáváme s pečenými bramborami či bramborovým salátem.

Poznámka k receptu na Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou:
Coquelet jsou kuřátka asi 4 - 6 týdnů stará, která váží 400-500 gramů. Chovají se speciálně pro konzumaci. Jsou plná extra chutí a jsou měkoučká. Obvykle jedno stačí pro dospělou osobu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: evosheek (Ivo)
  • Datum vložení: 05.06.2012
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 3 coquelet - mladí kohoutci, 100 g změklého másla, sůl, pepř Nádivka: 200 g anglické slaniny, 1 jarní cibulka, 1/4 červené papriky, 1/4 žluté papriky, 200 g lesních hub, 1 stroužek česneku, 1 lžíce posekaného estragonu, pár lístků čerstvé bazalky, 1 lžíce čerstvé petrželky, 4 lžíce šlehačky a 4 lžíce mléka, půl veky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist