|
Recept na Čínská pánev (Vitana)
Recept na Čínská pánev (Vitana) je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Čínská pánev (Vitana) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g vepřového nebo kuřecího masa 1paprika červená 100g pórku 1 pytlík čínská pánev od Vitany.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čínská pánev (Vitana)
Recept na Čínská pánev (Vitana): 400g neosoleného masa nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na malém množství tuku k masu přidáme na kousky nakrájenou papriku a pórek. Zeleninu chvílí restujeme společně s masem.Přidáme obsah sáčku rozmíchaný ve 300ml studené vody.Vše dobře promícháme a necháme 2 minuty povařit. Podáváme s rýži.
Poznámka k receptu na Čínská pánev (Vitana): Já taky nejsem zastáncem vaření z pytlíku. Lidem to chutná proto, že je v tom glutamát sodný, který zvýrazňuje chuť a spousta chemických dochucovadel, na které si prý jde vytvořit i návyk, takže obyčejné jídlo pak těm, kdo z pytlíků jí často, nechutná. Protože prostě není dost chuťově výrazné. Ale ruku na srdce, vždyť je přece dost zvláštní cpát si do těla chemické látky. Proč to dělat, když můžeme mít přirozené a přírodně dochucené jídlo, které je 100 x zdravější a plné vitamínů. Na rozdíl od pytlíků.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čínská pánev (Vitana), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Swinga (Irena Schwarzová)
- Datum vložení: 04.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400g vepřového nebo kuřecího masa 1paprika červená 100g pórku 1 pytlík čínská pánev od Vitany
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čínská pánev (vitana),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čínská pánev (Vitana) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čínská pánev (Vitana)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|