Recept na Chatařský kapr v šalvěji
Recept na Chatařský kapr v šalvěji je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Chatařský kapr v šalvěji budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Čerstvá šalvěj porce kapra citrónová šťáva sůl plátky anglické slaniny troška oleje na vytření pekáčku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Chatařský kapr v šalvěji
Recept na Chatařský kapr v šalvěji: Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet. Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku (pekla jsem v remosce), malinko podlijeme troškou vody a upečeme.
Poznámka k receptu na Chatařský kapr v šalvěji: Z mála surovin,hezká dobrota
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chatařský kapr v šalvěji, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 25.05.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Čerstvá šalvěj porce kapra citrónová šťáva sůl plátky anglické slaniny troška oleje na vytření pekáčku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chatařský kapr v šalvěji,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chatařský kapr v šalvěji - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chatařský kapr v šalvěji
|
|