|
Recept na Čanachy - jídlo z jehněčího
Recept na Čanachy - jídlo z jehněčího je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Čanachy - jídlo z jehněčího budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g jahňacieho mäsa, 500 g zemiakov, 4 - 5 paradajok, 250 g fazuľových strukov, 2 cibule, petržlenová alebo zelerová vňať, mleté čierne korenie, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čanachy - jídlo z jehněčího
Recept na Čanachy - jídlo z jehněčího: Mäso nakrájame na kocky, vložíme do pekáčika a zakryjeme cibuľou nakrájanou nadrobno. Osolíme a okoreníme. Zakryjeme na kocky narezanými zemiakmi, štvrťkami paradajok a nakrájanými fazuľovými strukmi. Všetko opäť osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a trocha podlejeme vodou. Prikryjeme a v rúre dusíme pri strednej teplote asi 1,5 hodiny. Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Poznámka k receptu na Čanachy - jídlo z jehněčího: Recept mám z DVD, ktoré mi pred rokmi nahral manžel, ale ani netuším, odkiaľ recepty zobral. Tam sa ten recept takto volá, odkiaľ má názov, je mi záhadou. Ale je to chutné ľahké jedlo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čanachy - jídlo z jehněčího, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 07.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 500 g jahňacieho mäsa, 500 g zemiakov, 4 - 5 paradajok, 250 g fazuľových strukov, 2 cibule, petržlenová alebo zelerová vňať, mleté čierne korenie, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čanachy - jídlo z jehněčího,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čanachy - jídlo z jehněčího - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čanachy - jídlo z jehněčího
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|