Recept na Čalamáda mistra kuchaře
Recept na Čalamáda mistra kuchaře je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Čalamáda mistra kuchaře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg hlavkového zelí 1 kg cibule 1 kg papriky různých barev 1 kg zelených rajčat může se přidat i chilli paprika LÁK : 1/2 l octa 1/2 kg cukru 1 bal Deka olej - do každé sklenice asi tak 1-2 lžíce oleje namíchat rovnou do zeleniny.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čalamáda mistra kuchaře
Recept na Čalamáda mistra kuchaře: Zeleninu očistit, nakrájet, zamíchat a nechat 24 hod stát. Naložit do horkých sterilizovaných sklenic a sterilovat na 85°C asi 20 min.
Poznámka k receptu na Čalamáda mistra kuchaře: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čalamáda mistra kuchaře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Maryla337
- Datum vložení: 17.10.2014
- Počet porcí: asi 8 sklenic
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 1 kg hlavkového zelí 1 kg cibule 1 kg papriky různých barev 1 kg zelených rajčat může se přidat i chilli paprika LÁK : 1/2 l octa 1/2 kg cukru 1 bal Deka olej - do každé sklenice asi tak 1-2 lžíce oleje namíchat rovnou do zeleniny
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čalamáda mistra kuchaře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čalamáda mistra kuchaře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čalamáda mistra kuchaře
|
|