|
Recept na Čalamáda bez sterilizácie
Recept na Čalamáda bez sterilizácie je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Čalamáda bez sterilizácie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kg bielej kapusty, 1 kg papriky, pol kg cibule,pol kg mrkvy,pol l octu, 2 dc oleja, 30 dkg kryštálového cukru, 1 deko.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čalamáda bez sterilizácie
Recept na Čalamáda bez sterilizácie: Zeleninu nakrájame a premiešame vo veľkom hrnci a zalejeme octom, olejom a cukrom. Pridáme deko. Zaťažíme druhým hrncom plným vody a necháme 24 hodín stáť. Plníme do pohárov a uložíme bez sterilizácie.
Poznámka k receptu na Čalamáda bez sterilizácie: Vydrží bez sterializace i půl roku, znám to, dělávala jsem to před lety
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čalamáda bez sterilizácie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tiktak
- Datum vložení: 28.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 4 kg bielej kapusty, 1 kg papriky, pol kg cibule,pol kg mrkvy,pol l octu, 2 dc oleja, 30 dkg kryštálového cukru, 1 deko
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čalamáda bez sterilizácie,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čalamáda bez sterilizácie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čalamáda bez sterilizácie
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|