|
Recept na Cachochbilli
Recept na Cachochbilli je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Cachochbilli budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kura o váhe 1500 g rozdelené na 17 dielov, 2 CL soli, 2 CL čerstvo mletého čierneho korenia, 1 CL mletej sladkej červenej papriky, 3 PL masla, 3 veľké cibule, 4 veľké strúčiky cesnaku, 6 PL posekanej petržlenovej vňate, 4 veľké zrelé paradajky, olúpané a pokrájané na plátky, 1 citron pokrájaný na plátky, 4 bobkové listy, 125 ml kvalitného suchého bieleho vína, bylinky na posypanie: bazalka, koriander, kôpor, 1 PL adžiky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cachochbilli
Recept na Cachochbilli: Zmiešame soľ, mleté čierne korenie, mletú papriku a v tejto zmesi obalíme diely kuraťa. Na panvici rozohrejeme maslo a kura opečieme. Na dno maslom vymazaného pekáča dáme polovicu na drobno posekanej cibule, na ktorú rozložíme v jednej vrstve opečené kura a pokryjeme ho druhou polovicou cibule. Pokladieme plátkami cesnaku, zastrčíme plátky citronu, bobkové listy a posypeme petržlenovou vňaťou. Pokryjeme plátkami paradajok, pridáme aj šťavu z pasradajok a zalejeme bielym vínom. Prikryté pečieme v trúbe na 180 stupňoch 30-45 minút, až je mäso mäkké a takmer odpadáva od kosti. Odkryjeme, pridáme 1 PL adžiky, posypeme bylinkovou zmesou a necháme tiahnuť ešte 10 minút, aby sa prepojili chute. Necháme vychladnúť a odložíme do druhého dňa do chladničky. Pred podávaním zohrejeme a servírujeme s dusenou ryžou.
Poznámka k receptu na Cachochbilli: Zdroj: gruzínsky recept, čachochbilli je známa špecialita vo svete.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cachochbilli, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pre viac osôb
- Datum vložení: 04.01.2011
- Počet porcí: 1 dávka
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kura o váhe 1500 g rozdelené na 17 dielov, 2 CL soli, 2 CL čerstvo mletého čierneho korenia, 1 CL mletej sladkej červenej papriky, 3 PL masla, 3 veľké cibule, 4 veľké strúčiky cesnaku, 6 PL posekanej petržlenovej vňate, 4 veľké zrelé paradajky, olúpané a pokrájané na plátky, 1 citron pokrájaný na plátky, 4 bobkové listy, 125 ml kvalitného suchého bieleho vína, bylinky na posypanie: bazalka, koriander, kôpor, 1 PL adžiky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cachochbilli,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cachochbilli - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cachochbilli
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|